Blog
8   5

Værkstedsorden..

Abonner på nyt om H&D-blokken i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvordan organiserer vi os i lokalerne så det ser indbydende ud og er let at gå til...

Med mange brugere - elever og måske kolleger mener jeg det er vigtigt at holde en rimelig orden i lokalerne. Mange gode materialer kan gå tabt, hvis vi ikke holder orden. 

Lokalet ser bare mere indbydende ud hvis der er orden på tingene, og alt iøvrigt ikke er falmet og slidt. Faremomentet for ikke falde i rester m.m. synes jeg heller ikke man skal underkende.

Jeg synes det er vigtigt med skilte så eleverne måske også lærer hvad tingene hedder og hvordan det staves. Vi lærer forskelligt og nogle er gode til at lære ved at læse sig frem(og ja der er en fejl på et af billederne - men den er rettet efterfølgende)

Hvis jeg har travlt kan jeg sende en elev over til skab nummer 1 efter en finérsav. Kan de læse kan de også finde den. 

Artiklen fortsætter under banneret

Nogle faglokaler ligner en rodebunke - jeg prøver at få det lokale jeg er i til at se indbydende ud. Billeder i rammer som har relevans pynter også.

Og jo - det er stadig et værksted og ikke en stue, men vi kender alle de indtryk vi får når vi kommer ind et nyt sted uanset om det er et bilværksted eller et supermarked.

Prøv at betrage dit lokale med nye øjne når du kommer ind.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.183 andre er allerede tilmeldt