Ordblind/læsesvag
0   1

Ministeren klar med forslag: Elever skal kunne tage deres hjælpemidler med på en ungdomsuddannelse

I går fremsatte undervisningsminister Merete Riisager (LA) sit forslag til en lov om, at elever ved skift af skole - for eksempel fra en folkeskole til en friskole - eller uddannelsesniveau - for eksempel fra grundskolen til en ungdomsuddannelse – kan tage deres bevilgede hjælpemidler med, indtil der ydes tilbud om den fornødne støtte på den nye uddannelse. ”Det samme vil gælde for elever, kursister og deltagere ved fortsat uddannelse i en ungdomsuddannelse, forberedende voksenuddannelse, ordblindeundervisning for voksne samt efter- og videreuddannelse”, skriver ministeren i sin skriftlige fremsættelse.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.296 andre er allerede tilmeldt