Debat
0   166

Verdens bedste politikere

Jeg opstiller hermed nedenstående tre forslag til målsætning for Danmarks demokratiske udvikling, som jeg er sikker på, statsminister Lars Løkke Rasmussen kan skrive under på:

1) Danmark skal i 2020 have verdens bedste politikere.

Artiklen fortsætter under banneret

2) Fremtidens politikere skal rekrutteres blandt de mest fornuftige borgere.

3) Politik skal baseres på viden, ikke på vrøvl.

Det ligger ikke i forslaget, at det skal analyseres, hvori problemerne med de nuværende politikere består, hvordan disse problemer kan løses, og hvilke resurser der skal tilføres Christiansborg for at få dem løst.

Politikerne vil ikke blive spurgt til råds i processen, der skal sikre målsætningernes opfyldelse, da de alligevel svarer udenom eller lyver.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen