Debat
0   189

Ny rolle for vejledere

En stor del af vejlederne i Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) er organiseret i DLF og modtager derfor også Folkeskolen.

Vi ser ikke så ofte indlæg, der omhandler vores område, men jeg vil da gerne gøre opmærksom på, at vi på vores område har fået ret så mange lovændringer i de få år, som UU har eksisteret. Den sidste lovændring er efter min mening den mest radikale, man kan tænke sig, og den ændrer fuldstændig den rolle, vi som vejledere har over for unge og deres forældre. På et seminar omkring implementeringen af loven kunne jeg ikke lade være med at komme med vedlagte betragtning, som faldt i så god jord hos mine kolleger, at de syntes, at den skulle sendes til Folkeskolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Det er hermed gjort.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen