Debat

Ny rolle for vejledere

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En stor del af vejlederne i Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) er organiseret i DLF og modtager derfor også Folkeskolen.

Vi ser ikke så ofte indlæg, der omhandler vores område, men jeg vil da gerne gøre opmærksom på, at vi på vores område har fået ret så mange lovændringer i de få år, som UU har eksisteret. Den sidste lovændring er efter min mening den mest radikale, man kan tænke sig, og den ændrer fuldstændig den rolle, vi som vejledere har over for unge og deres forældre. På et seminar omkring implementeringen af loven kunne jeg ikke lade være med at komme med vedlagte betragtning, som faldt i så god jord hos mine kolleger, at de syntes, at den skulle sendes til Folkeskolen.

Det er hermed gjort.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler