Uskolet
0   11

Demokratisk valgt skoleordfører indrømmer: Det er bare så besværligt med folk, der mener noget andet, end jeg gør

Den demokratisk valgte politiker og skoleordfører i landets næststørste parti har med sine udtalelser om indoktrinering i klasselokalerne i 70'erne og 80'erne skabt stor debat. Nu uddyber han:

»Det er bare virkelig svært at have tillid til folk, der ikke mener præcis det samme, som jeg gør«.

Artiklen fortsætter under banneret

På spørgsmålet om, hvorvidt det ikke netop er selve grundlaget for et demokrati, at de folkevalgte repræsentanter påtager sig ansvaret for og pligten til imødekommende at indgå i åbne samtaler og debatter, hvor meninger og synspunkter brydes med henblik på via kompromiser at nå til resultater, som kommer flest muligt til gode og med stadigt hensyn også til mindretallet, svarer han:

»Jo. Ja. Måske. Men det er stadig bare utrygt, når nogen mener noget andet - man mister tilliden til dem. Og så besværligt, det tager så lang tid. Du gør dig ikke begreb om, hvad de fremturer med af ævl og kævl, alle dem fra de andre partier«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ