Anmeldelse Dansk indskoling
0   18

Læs med lydfortællinger

Snupse-svampe, konsonant-sten, glukker og alfer er bare nogle af figurerne i det eventyrlige univers, der møder børnene i 0. og 1. klasse, når de skal lære vokaler, konsonanter og trække lydene sammen til ord.

Læs sammen

Fakta


Titel
Læs sammen

Forfatter
Conni Camille Isgaard

Pris
86,25

Sider
96


+ 130 kopiark, spil og aktiviteter til download

Type
Arbejdsbog

Forlag
Dansk Psykologisk Forlag


Pris
198,75

Sider
88

Type
Læsebog


Pris
811,25

Sider
194

Type
Lærervejledning

Systemet "Læs sammen" er baseret på, at elever lærer at læse ved at forstå bogstavernes lyde gennem en fortælling. De skal kunne danne lydrette ord, udbygge deres ordforråd, arbejde med læseforståelsesstrategier og børnestavning. Materialet giver mulighed for forældreinvolvering, også for børn, hvor forældrene ikke kan dansk. Desuden bygger systemet på en balanceret læseundervisning, hvor der er fokus på læsning, skrivning, sprog og flere teksttyper.

Artiklen fortsætter under banneret

"Læs sammen" består af læsebog, arbejdsbog og lærervejledning. Desuden er der onlineadgang til yderligere materiale, kopiark, håndfonemer og videoer. Læsebog og arbejdsbog følges ad. I læsebogen er der en lille historie om for eksempel bogstavet s. I arbejdsbogen er der tilsvarende opgaver. Lærervejledningen er opbygget i fire dele. Et afsnit om bøgernes brug, et om teori og forskning, dernæst side til side-vejledning og sidst kopiark.

Universet i materialet er et, børnene vil elske, og det vil motivere til opmærksomhed. Børn, der bliver undervist, som materialet er tænkt, bliver helt sikkert dygtige. For underviseren er der rigtig mange elementer at holde styr på. Her synes jeg, lærervejledningen er meget vigtig. Den er inspirerende, struktureret og grundig. Vejledningen tydeliggør, hvordan den nyeste forskning ligger som basis for materialet. Det er sympatisk, at hjemmet forsøges inddraget i processen. Et gedigent og spændende materiale.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.602 andre er allerede tilmeldt