Blog
1   7

Nu sker der noget, igen.

Abonner på nyt om Folkeskolens tysk- og franskrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.


Den universitært forankrede sprogstrategis handleplan har været klar siden juni-18 og er ved at blive løbet igang.

Det Nationale Center for Fremmedsprog er så småt gået i gang med at løbe centerets aktiviteter igang og skal i den forbindelse holde en række interessent-møder rundt om i landet. Dette for at afdække potientalerne og udfordringerne for fremmedsprogene på kryds og tværs af uddannelsessystemet. I første omgang er fokus på tysk og fransk. Møderne skulle efter sigende blive afholdt i november og december -18 og der skulle efter planen åbnes for muligheden for at søge midler til forskellige sproginitiativer og sprogprojekter straks i det nye år.

Som min kollega her på sitet tidligere har nævnt og skrevet om er det Københavns Universitet, der står for tiltag øst for Storebælt og Århus Universitet, der står for tiltag vest for Storebælt.  www.folkeskolen.dk/639877/nu-sker-der-noget . Her linkes også til Det Nationale Center for Fremmedsprogs handleplan.

Artiklen fortsætter under banneret

Projektkoordinator for øst, Søren Nørrelund-Madsen, modtager gerne spørgsmål, informationer om og ideer til sproginitiativer pr mail, snmadsen@hum.ku.dk. Også ideer fra vest modtages her.

Jeg glæder mig meget og ser frem til møder og aktiviteter i denne sprogsammenhæng.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.848 andre er allerede tilmeldt