50 år den 7. oktober 2010 — Ulla Koch Sørensen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hovedstyrelsesmedlem både i Danmarks Lærerforening og i Børnehaveklasseforeningen runder det, der i mange munde omtales som »et skarpt hjørne« eller »at træde ind i de voksnes rækker«. I Ullas hjørne er der altid plads til en skarp replik, især når det gælder styringen af posten som kasserer, som hun bestrider på håndfast vis i Børnehaveklasseforeningen. I de voksnes rækker er der altid plads til lyse sjæle som Ulla, der med nordjysk humor og et smil på læben fortæller om begivenheder fra dagligdagen, der bliver så billedliggjorte, at historien kan fortælles på ny - som en vandrehistorie.

Ullas store viden og engagement inden for både det pædagogiske og fagpolitiske område er vi mange, der nyder godt af, både i Danmarks Lærerforening og i Børnehaveklasseforeningen.

Hovedstyrelsen i Børnehaveklasseforeningen