Uskolet
0   24

Merete Riisager har nu bevæget sig ind i zonen for nærmeste afvikling

Undervisningsminister Merete Riisager har meddelt, at hun ikke genopstiller til næste folketingsvalg. Dermed har den 42-årige politiker fra Liberal Alliance nu bevæget sig ind i zonen for nærmeste afvikling, og det står klart, at der ikke kommer til at ske noget nævneværdigt på uddannelsesområdet før engang i 2019. Hvilket af flere betegnes som en lettelse.

Ministeren forklarer sin beslutning på Facebook:

Artiklen fortsætter under banneret

»Jeg savner at lege med mine børn og se min mand dybt i øjnene. Jeg vil lade håret gro, gå til kampsport på aftenskole og spise Nutella fra glasset. Jeg vil lave kæmpestore, grænseoverskridende skulpturer på Rosengårdcentrets parkeringsplads, tatovere buddhistiske ordsprog i Comic Sans på lænden og tilbagelægge Caminoen på en sprøjtemalet Kawasaki. Jeg vil drikke mig stiv i kokosrom tirsdag formiddag og danse nøgen til Huey Lewis i naboens staudebed - jeg vil have min ungdom tilbage, jeg gider ikke flere møder og ansvar og voksenting, jeg vil ha' en is, jeg vil ha' en is!«

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ