Tosprogede
0   0

Hjælp til nyankomne flygtningebørn

Projekt Quammelot er et europæisk projekt, der udvikler moduler, så lærere kan få viden om og redskaber til inklusionen af 11-16-årige nyankomne tosprogede elever i almene klasser. Projektet søger lærere til at teste de otte moduler, der handler om modtagelsen af nyankomne elever, lovgivningen på området, relationel kommunikation, sprogundervisning, aktiv borgerinddragelse, naturfag, it og kreative metoder.

Artiklen fortsætter under banneret

Projektet løber fra maj 2018 til august 2020. I Danmark står Vifin, Videnscenter for Integration i Vejle, for projektet.

De deltagende lærere får med modulerne en dybere forståelse for, hvordan man konkret inkluderer nyankomne tosprogede elever i normalundervisningen.

Kontakt projektleder Sarah-Louise Mortensen på sajmo@vejle.dk for at høre mere.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks