Tosprogede
0   0

Hjælp til nyankomne flygtningebørn

Projekt Quammelot er et europæisk projekt, der udvikler moduler, så lærere kan få viden om og redskaber til inklusionen af 11-16-årige nyankomne tosprogede elever i almene klasser. Projektet søger lærere til at teste de otte moduler, der handler om modtagelsen af nyankomne elever, lovgivningen på området, relationel kommunikation, sprogundervisning, aktiv borgerinddragelse, naturfag, it og kreative metoder.

Projektet løber fra maj 2018 til august 2020. I Danmark står Vifin, Videnscenter for Integration i Vejle, for projektet.

Artiklen fortsætter under banneret

De deltagende lærere får med modulerne en dybere forståelse for, hvordan man konkret inkluderer nyankomne tosprogede elever i normalundervisningen.

Kontakt projektleder Sarah-Louise Mortensen på sajmo@vejle.dk for at høre mere.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
107 andre er allerede tilmeldt
Vind en middag for to

Lige nu kan du vinde en lækker middag for to til en værdi af 500 kroner! Det eneste du skal gøre for at være med i lodtrækningen er at være tilmeldt nyhedsbrevet til DSA-netværket :) Vinderen trækkes d. 30/9

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.