Eleverne kommer på besøg på virksomhederne og får lov til at bruge råvarerne på stedet.

Landbruget vil gøre eleverne mere klimabevidste

Hvordan kan det være mere bæredygtigt at spise udenlandske tomater frem for danske? Det spørgsmål bliver elever fra 16 skoler klogere på i disse uger, når de besøger virksomheder og arbejder med emnerne i skolen. Tanken bag undervisningsforløbet Jordnær Mad er at klæde elever på til at leve efter FN’s verdensmål om bæredygtighed. Det er fødevarevirksomhederne Skærtoft og Steensgaard, Naturmælk, Madkulturen og Økologisk Landsforening, der står bag projektet. De håber at kunne gentage det igen næste år, skriver Landbrugsavisen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Landbrugsavisen: Bæredygtigt projekt: Eleverne kommer med i mark og slagtehus

Powered by Labrador CMS