Debat
0   201

Brug debatsiden bedre

Jeg har i mine to foregående læserindlæg i Folkeskolen nummer 41 og 43 forsøgt at gøre det klart for Torben Møller, at jeg har taget medlemsafstemningen 3. juni til efterretning. Overenskomsten er en realitet, og arbejdet med at få det bedst mulige ud af den er i gang. At jeg ikke har anbefalet den aftale, ændrer ikke herpå.

Jeg vender hverken aggressioner mod arbejdsgiverne eller foreningen. Jeg konstaterer, at aftalen har givet anledning til, at vi i hovedstyrelsen har måttet rette henvendelse til Kommunernes Landsforening for at tage afstand fra deres måde at udlægge aftalen på, samt at formanden har måttet true med ikke at underskrive den endelige aftale. Om det er den udvikling, der generer Torben Møller, skal jeg lade være ukommenteret.

Artiklen fortsætter under banneret

Torben Møller stiller mig fire spørgsmål, som han på inkvisitorisk vis selv svarer på.

Torben Møllers fasttømrede verdensbillede fortæller mig, at han ikke ønsker dialogen, men konfrontationen. Jeg synes, vi skal videre, ligesom jeg synes, vi skal respektere hinandens fagpolitiske holdninger. Derfor var mit ærinde såmænd bare at forklare Torben Møller, at det lokale arbejde, vi nu er i gang med, har lige så gode forudsætninger i de kredse, hvor der er stemt nej, som det har andre steder.

Torben Møllers efterlysning af fagforeningsånd forekom mig også lidt malplaceret i en situation, hvor medlemmerne flere steder tager skeen i egen hånd og nedlægger arbejdet for at vise kommunen, at der er grænser. De aggressive reaktioner fra Torben Møllers side på disse positive oplysninger undrer mig og gør yderligere meningsudvekslinger formålsløse. Folkeskolens debatsider må kunne bruges bedre.

Lotte Lange

kredsformand i Greve

medlem af hovedstyrelsen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ