Ordblind/læsesvag
0   7

Gratis adgang til 250 instruktionsvideoer om læse-skriveteknologier - i denne uge

Ordblinde- og hjælpemiddelkonsulent Allan Madsen har ved siden af sit deltidsjob på Institut for Kommunikation og Handicap i Aarhus skabt ordblindelab.dk med over 250 instruktionsvideoer til læse-skrivestøttende programmer og funktioner. Normalt er der kun gratis adgang til en lille del af portalen, men under den internationale ordblindeuge holder ordblindelab åbent hus. Det betyder, at videoerne ligger frit tilgængelige til og med søndag. ”Jeg har oplevet, at uanset hvor gode instruktioner, jeg giver ordblinde, sker der ofte det, at hjælpemidlerne ikke bliver implementeret. Noget glemmes, noget driller og fungerer ikke. Derfor begyndte jeg for fem år siden at producere instruktionsvideoer til alle relevante læse- skriveteknologier. I første omgang til min egen undervisning, men da efterspørgslen fra kolleger og fagfolk steg, satte jeg det mere i system”, fortæller Allan Madsen. Du finder videoerne via dette link:


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.464 andre er allerede tilmeldt