Debat
0   5

"Hvordan har lærerne det i folkeskolen?" Du kan stadig nå at svare!

Vi har modtaget rigtigt mange svar, men vil stadig gerne have flere. Hjælp os med at finde ud af, hvordan folkeskolelærerne har det. Og stor tak til dem, der allerede har svaret

Inden for de seneste år har man talt om, at lærere søger væk fra folkeskolen – enten til fri- og privatskoler eller til helt andre sektorer.  Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvordan lærerne i den danske folkeskole egentligt har det?

Artiklen fortsætter under banneret

Artiklen fortsætter under banneret

Vi vil meget gerne høre både fra lærere, der er glade for deres arbejde, lærere som har det svært og alle dem midt imellem.  Vi håber, at så mange folkeskolelærere som muligt vil svare på de 9 spørgsmål nedenfor. Der er først 6 åbne spørgsmål, hvor du svarer med egne ord, og dernæst 3 afkrydsningsspørgsmål om køn, alder og arbejdskommune.

Svarene er naturligvis anonyme. 

Vi håber du vil tage dig tiden til at svare på spørgsmålene ved at trykke på dette link: 

Link til spørgsmål

Linket lukker fredag d. 21/9

Venlig hilsen  lektor ph.d. Pia Rose Böwadt, docent ph.d. Nana Vaaben og lektor Rikke Pedersen  Forskningsprogrammet Ledelse og Organisatorisk Læring Københavns Professionshøjskole

Har du spørgsmål, kan du kontakte Pia Rose Böwadt PRB@kp.dk 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ