Debat
0   10

Inklusion, målstyring og andre platte former !!

Dette indlæg handler om titlen og desværre mange andre inputs!

Inklusion er en tyk spareøvelse! Jeg har set og oplevet konsulenter,som ingen uddannelse har, men er prikket i ryggen, til at gå ud i folkeskolen, via et kortvarigt kursus! De er  tatoveret på ryggen af Mærsk og deformen fra 2013!  :-(  De er hjernevaskede af endnu et konsulentfirma, med millioner af penge, til at udføre dette stunt :-( Det må vi andre så rode med! Det går udover elever, lærere og forældre! Sidstnævnte sender selvfølgelig deres børn på privatskole!  Her er der garanti for færre elever i klassen, og et tilbud/afslag til at sende en utilpasset elev tilbage til folkeskolen! 

Oven i dette er folkeskolen dikteret af målstyringsplatforme! Vi SKAL bruge platforme, som er målstyringsbestemte, og er udmøntet i et evidensdiktatur som stammer fra amerikansk Skinnerpædagogik. Et tykt tilbageblik fra en pædagogisk verden, som var/er inficeret af nonmotivasion.Behavourisme!!!! !!!!!!!!!!!!!

Artiklen fortsætter under banneret

 

Amatørpiloter som inklusionsstudenterne har desværre også været på besøg i vores skoler! Målstyringspiloter såsom PLF og andre, som på sekterisk vis, forsøger at  tilintetgøre os som professionelle lærere. Vi skal yde modstand for at overleve! Mange har naturligvis taget billetten til et andet job. Det kan man desværre godt forstå :-( Vi skal videre!!!!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.018 andre er allerede tilmeldt
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen