Debat

Forskningsprojekt "Hvordan har lærerne det i folkeskolen?"

Hjælp os med at finde ud af, hvordan folkeskolelærerne har det

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Inden for de seneste år har man talt om, at lærere søger væk fra folkeskolen – enten til fri- og privatskoler eller til helt andre sektorer.  Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvordan lærerne i den danske folkeskole egentligt har det?

Vi vil meget gerne høre både fra lærere, der er glade for deres arbejde, lærere som har det svært og alle dem midt imellem.  Vi håber, at så mange folkeskolelærere som muligt vil svare på de 9 spørgsmål nedenfor. Der er først 6 åbne spørgsmål, hvor du svarer med egne ord, og dernæst 3 afkrydsningsspørgsmål om køn, alder og arbejdskommune.

Svarene er naturligvis anonyme. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Vi håber du vil tage dig tiden til at svare på spørgsmålene ved at trykke på dette link: 

Link til spørgsmål

Venlig hilsen  Lektor ph.d. Pia Rose Böwadt, docent ph.d. Nana Vaaben og lektor Rikke Pedersen  Forskningsprogrammet Ledelse og Organisatorisk Læring Københavns Professionshøjskole

Har du spørgsmål, kan du kontakte Pia Rose Böwadt PRB@kp.dk 

Powered by Labrador CMS