Kort om mobning

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Børnerådet har allieret sig med otte kendte danskere for at stoppe mobningen på danske skoler. De udgiver en plakat samt små kort med billeder af de kendte. På bagsiden fortæller de om deres erfaringer med mobning.

'Uanset hvem du er, så er det vigtigt, at du ikke lader dem vinde, som får dig til at føle dig dårlig tilpas. Hvis du bukker under for dem, så har de vundet, og så fortsætter de med at mobbe andre', siger håndboldspilleren Anja Andersen, der selv blev mobbet i skolen.

Målet er at få skoleeleverne til at tænke over deres ansvar i klassen. Specielt håber Børnerådet at nå ud til de passive tilskuere. Aldersmæssigt er målgruppen de børn, der går i 4.-6. klasse.

Yderligere oplysninger hos Børnerådet, Holmens Kanal 22, 1060 København K, telefon 3392 4500, fax 3392 4699, e-mail: brd@sm.dk

Powered by Labrador CMS