Markerer I FN's læsedag?

I morgen, lørdag, er FN's Internationale Læsedag. Årets tema er Literacy and skills development, for selv om der sker fremskridt på verdensplan i forhold til læseevner, så stiger behovet også.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dagen markeres i Paris med en storstilet konference, og over hele verden arrangerer skoler og uddannelsesinstitutioner events. Dagen har været fejret siden 1967. Unesco har udarbejdet et materiale og en video til lærere.

De danske forlag Høst & Søn, Gyldendal B&U og Gyldendal Uddannelse er også gået sammen om et lave et site, der markere læsedagen med masser af inspiration og materialer og en konkurrence for klasser. Se link under artiklen.

Hvis I på jeres skole, gør noget særligt i dag eller på mandag i anledning af læsedagen, så fortæl meget gerne om det i kommentarsporet herunder, så andre kan lade sig inspirere.

Læs mere

Powered by Labrador CMS