Vind penge og berømmelse

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lav en tv-udsendelse om at være dansk og vind op til 50.000 kroner. Det har danske skoler og andre uddannelsesinstitutioner mulighed for i en konkurrence, der er udskrevet af Grænseforeningen. Oven i hatten bliver vinderudsendelserne vist på DR2. Konkurrencen er kun egnet for folkeskolens største elever, da konkurrenterne er gymnasier og højere læreanstalter.

Til gengæld er det tilladt for lærere at hjælpe. For at være med skal man lave en udsendelse, der er mindst ti minutter og højst 28 minutter lang. Bidrag til konkurrencen skal være Grænseforeningen i hænde den 4. september.

Dommerpanelet består af filminstruktørerne Søren Kragh-Jacobsen og Esben Høilund-Carlsen, programmedarbejder ved Danmarks Radio Finn Slumstrup, gymnasieelev Nicolai Meilby og næstformand i Grænseforeningen Wolfgang Dibbern.

Yderligere information hos Grænseforeningen på telefon 3311 3063 eller e-mail: info@graenseforeningen.dk