Blog
1   6

Ny podcast om Kreativitet og Børn

Abonner på nyt om Den Kreative Afdeling i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Podcastrækken ‘Det Kreative Barn’ belyser forskellige vinkler af at udvikle børn og unges kreativitet. Podcasten rummer både praktiske ideer og erfaringer, teori og interviews.

 

#1 Om at få nye ideer med børn og unge:

I afsnit 1 taler vi om hvordan man kan få nye ideer med børn og unge. Podcasten og afsnittet er tiltænkt både forældre, pædagoger og lærere der er nysgerrig på kreativitet og kreative processer.

 

Artiklen fortsætter under banneret

#2 Om teknologi, kreativitet og børn: 

I andet afsnit taler vi om at lære børn og unge teknologi på kreative måder. Vi har interviewet Sophie Hovdekrop fra Kodesmart. Første del af interviewet kan du høre her.

Find podcasten her: 

iTunes: itunes.apple.com/dk/podcast/det-kreative-barn/id1434093809?l=da&mt=2

 

Andre telefoner: 

www.denkreativeafdeling.dk/podcast-info/

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.785 andre er allerede tilmeldt

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.344 andre er allerede tilmeldt