0   73

Ny praktikant på Folkeskolen vil være ekspert

»Folkeskolen er en samfundsbærende institution, og selvom folkeskolen kan virke som et snævert område, så tager samfundet afsæt i netop den institution«, siger Folkeskolens nye journalistpraktikant Tobias Amnitzbøll Bruun Lauritzen på 25 år. Tobias læser journalistik og dansk på Roskilde Universitet og er især interesseret i emner som politik og uddannelse. Han glæder sig til at dykke ned i områder som social ulighed og ghettoudspillet og i det hele taget til at være en del af et nichemedie, hvor han har mulighed for at blive ekspert på et eller flere områder inden for folkeskolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Han startede sin praktiktid på Folkeskolen 6. august, hvor han har afløst Martin Vitved Schäfer, der er vendt tilbage til Roskilde Universitet for at færdiggøre sin kandidat i journalistik og global studies.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks