Blog
1   5

Paven rundt på gulvet - og kønnet

Abonner på nyt om Hans Krab Koed i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

LGTBI i kristendomskundskab: Bøn og psykiatri kan hjælpe homoseksuelle børn ifølge paven.

 

Stakkels pave i stedet for at få styr på sine pædofile præster kommer paven med gode råd til normale mennesker, om hvad de skal gøre for deres børn, hvis børnene viser tegn på interesse for eget køn. Jo det er godt nok kønt. paven sender hele tiden modsatrettede signaler, snart er han socialt moderne og på de svages side for straks derefter at tøve og dække over problemer inden for egen organisation.

I stedet for at pege fingre af en gammel mand og afvise ham med, at han også er katolik, bør vi hellere se på, om vi faktisk også selv formidler stereotype kønsroller i religionsundervisningen. Bibelen og andre religiøse skrifter har ikke meget at byde ind med, når det kommer til nutidens sexuelle mangfoldighed.

Vi kunne hente stor inspiration i Berlin; der har de nemlig haft et initiativ i deres skoler siden 2010, som hedder www.queerformat.de/. Det er en aktionsplan for accept af sexul mangfoldighed i skolen. Der er både materialer til lærerne og muligheder for efteruddannelse.

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.078 andre er allerede tilmeldt