Blog
1   14

Mindfulness, over åen efter vand

Abonner på nyt om Hans Krab Koed i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Ligesom alle skolebørn skal have idræt og bevægelse, skal alle også stifte bekendtskab med meditation, mener centerchef under Aarhus Universitet. Ifølge Religionslærerforeningens formand er der tale om buddhistisk forkyndelse forklædt som pædagogik

Det er altid problematisk når en vare sælges unden ordentlig varedeklaration.

Der er flere studier på religionsvidenskkab som påpeger, at mindfulness har rødder i buddhistisk tradition.

Det er der jo ikke noget galt i; men hvorfor skal vi gå over åen efter vand. Hvorfor bruger vi ikke bare kristendommen i vort dansk samfund, både i skole og organisationer?

Så længe det er påvist, at religion kan have en positiv indflydelse på menneskers selvværd, kan man da ligeså godt bruge kristendommen i stedet for andre religioner til at få styr på sanser og følelser.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvorfor sendes så mange med stress i dag til mindfulness i stedet for til Folkekirken. Folkekirken har mig bekendt mange fremragende præster med  høj uddannelse. De har både erfaring med og indsigt i sjælesorg. Måske kunne kristen meditation blive et hit

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.005 andre er allerede tilmeldt