Blog
0   16

Husk tilmelding til aktiv året rundt

Abonner på nyt om Folkeskolens idrætsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Der er mange bolde i luften især for nye lærere. Ud over nye elever, kollegaer, ledelse, faglige udfordringer – ja, så er der også en bevægelsesdel, der ikke må glemmes. Hjemmesiden ’aktiv året rundt’ kan hjælpe dig godt på vej…

Foto: Pixabay/google.com

 

Hvert år i ugerne 39-41 løber skolernes sundhedsuger af stablen. Konceptet bag ugerne sætter fokus på sundhed og bevægelse på en sjov og lærerig måde. Hvis klassen/læreren ønsker det, kan ugerne også bruges som et konkurrenceelement.

Læreren og eleverne modtager, udover spændende aktive øvelser og ideer til at sætte fokus på sundhedsbegrebet, hvert år en gave, som kan bruges til de aktive uger. Ét år har det været små bolde, ét andet år frisbee. I år får alle elever en ZigZag (en hacky Sack), som ikke blot kan bruges i de udvalgte uger, men som gerne skal følge eleverne igennem hele dette skoleår.

Artiklen fortsætter under banneret

Gå på opdagelse på nedenstående hjemmeside:

Hvad enten du som lærer søger eller mangler inspiration til sundhedsuger, bevægelsesdelen eller har lyst til at din klasse skal deltage i én af de tre konkurrencer.

www.aktivaaretrundt.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.134 andre er allerede tilmeldt