Blog
0   4

Med læring i fokus!

Abonner på nyt om Madkundskabslæreren i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Foreningen for Madkundskab kalder til landskursus. I år foregår det i Århus. Emnet er evigtgyldigt og relevant for dig som lærer; hvordan opstår læring i vores fag - hvordan lærer de unge bedst?!

Så er det på høje tide! - Du skal op og ligge på knæ hos din skoleleder... For vi har et tilbud, som hverken du, din skole eller leder vil gå glip af; Hvordan lærer børn/elever i Madkundskab?

Vi ved det jo godt: vores fag har de bedste forudsætninger for at læring opstår. Men hvordan målretter vi os selv og vores undervisning bedst muligt, så den bliver en succes for læring?

Foreningen for Madkundskabs kursusudvalg har endnu engang sammensat et imponerende kursusprogram med et fantastisk kompetent team af oplægsholdere. Du bliver klædt på med seneste nye indenfor forskningen. Du bliver opdateret, informeret og provokeret, men først og fremmest motiveret. - Du må og skal da afsted?!!!

konceptet for landskurset er massiv vidensdeling, både i tradionel forstand med oplæg og undervisning, men også med hands-on og praksisforløb. 

Artiklen fortsætter under banneret

Det bliver nogle lærerige, intense og vidunderlige dage. Kom med <3

www.madkundskab.nu/landskursus-2018/ 

Der er priser både for og uden medlemsskab. Der er mulighed for at vælge overnatningen både til og fra. Du behøver ikke engang at være madkundskabslærer for at deltage; men det hjælper ;)

 

De bedste hilsener fra 

Foreningen for Madkundskab

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
820 andre er allerede tilmeldt