Idræt
0   0

Antallet af overvægtige børn er halveret i Svendborg

Seks timers idræt om ugen halverer antallet af overvægtige elever. Det er et at resultaterne i forskningsprojekt for 0.-6. klasse i Svendborg Kommune, hvor eleverne har fire timers ekstra idræt. Forskningsprojektet har varet over ti år, og Svendborg er gået fra at have tre til fire overvægtige børn i hver klasse til kun at have et til to. "Med ekstra idrætstimer kan man halvere overvægt og fedmeproblemer i folkeskolen, siger professor Niels Wedderkopp til DR.dk.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
704 andre er allerede tilmeldt

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.056 andre er allerede tilmeldt