Hans Christian Smed er ny Direktør for København Madhus. Han har erfaring i detailhandlen, og har siden 2006 været en del af ledelsen hos Roskilde Festival, senest som Divisionschef for Salg & Partner.

Københavns Madhus får ny direktør

Den nye direktør Hans Christian Smed har tidligere været ansat hos Roskilde Festival, hvor han har fremmet økologi, bæredygtighed og gastronomisk kvalitet. Festivalen nåede i 2017 op på 90 % økologi. "Jeg glæder mig til at sætte mine erfaringer herfra i spil i en ny sammenhæng og i et hus der har spillet en stor rolle i udviklingen af mad og måltidskvalitet i Danmark. Jeg håber at kunne bygge ovenpå Københavns Madhus’ eksisterende visioner, og ser frem til at formidle disse i fællesskab med de 40 ildsjæle i huset.", fortæller den nye direktør for Københavns Madhus Hans Christian Smed i en pressemeddelelse.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

kbhmadhus.dk: Ny direktør til Københavns Madhus