0   0

Københavns Madhus får ny direktør

Den nye direktør Hans Christian Smed har tidligere været ansat hos Roskilde Festival, hvor han har fremmet økologi, bæredygtighed og gastronomisk kvalitet. Festivalen nåede i 2017 op på 90 % økologi. "Jeg glæder mig til at sætte mine erfaringer herfra i spil i en ny sammenhæng og i et hus der har spillet en stor rolle i udviklingen af mad og måltidskvalitet i Danmark. Jeg håber at kunne bygge ovenpå Københavns Madhus’ eksisterende visioner, og ser frem til at formidle disse i fællesskab med de 40 ildsjæle i huset.", fortæller den nye direktør for Københavns Madhus Hans Christian Smed i en pressemeddelelse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.291 andre er allerede tilmeldt