Blog
1   2

Fremtiden er åben - lad os forme den sammen med vores elever

Abonner på nyt om Skolen og den åbne fremtid i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Samfundet og menneskeheden står over for massive udfordringer. Klimaforandringer, ulighed, automatisering, digitalisering, krige og mange flere. Det kan syntes, at det er mørke udsigter, men vi skal blot huske, at fremtiden altid er åben.

Vi som mennesker kan forme vores fremtid og skolen og læreren spiller en central rolle i denne process. Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at læreren varetager en af de allervigtigste funktioner i samfundet.  Det er skolen der skal vise vejen til fremtiden og derfor må vi som undervisere og fagfolk permanent stille os spørgsmålet: "Hvad er det for en generation vi skal efterlade til denne verden? 

Jeg har ikke selv det endegyldige svar på dette spørgsmål, men jeg vil med bloggen her gerne give nogle bud på det, blandt andet også gennem eksempler og egne praktiske erfaringer fra min hverdag som specialskolelærer.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.582 andre er allerede tilmeldt