Debat

Man skal da lytte

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jan Trojaborg og Richard Vincent Samuelsson synes at være enige om, at Stig Andersen er en tøsedreng, der ikke som ledelsesmedlem står ved sit ja til overenskomsten, bare fordi medlemmerne har sagt nej.

Efter min mening er det et meget sympatisk træk ved en leder, at han opfatter sig som medlemmernes repræsentant, og hvis han - som han har givet udtryk for - mener, at grundlaget i den nye overenskomst ikke var ændret afgørende, så er det modigt at skifte standpunkt i respekt for medlemmernes afgørelse.

Jeg synes ærlig talt, at de to indlæg fra Trojaborg og Samuelsson lugter lidt for meget af 'politiker'; - en jeg ved bedst-holdning, jeg ikke forventer af mine tillidsmænd.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeppe Jensen

Holbergskolen

Powered by Labrador CMS