Blog
0   27

'Tak for gaven – den skal ikke byttes!'

Abonner på nyt om Tidligere sprogstart - ny begynderdidaktik med fokus på flersprogethed i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Færdigudviklede undervisningsmaterialer til begynderundervisningen i engelsk, fransk og tysk

'Tak for gaven – den skal ikke byttes!'

Sådan skrev en af de godt 300 deltagende lærere på de netop afholdte regionale temadage 'Tidligere Sprogstart – Ny begynderdidaktik med fokus på flersprogethed', hvor undervisningsmaterialer – årsplan og fem undervisningsforløb med tilhørende materialer - til hhv. engelsk i 1. klasse og til fransk og tysk i 5. klasse blev præsenteret. 92% af lærerne vurderede, at de i meget høj eller i høj grad havde fået lyst til at anvende den viden / de materialer, de var blevet præsenteret for på temdagen i deres undervisning – og 86% angav, at deres umiddelbare indtryk af de udviklede undervisningsmaterialer var virkelig god eller meget god. Et udpluk af karakteristiske udsagn for lærerne:

'Gennemarbejdet, forskningsbaseret, afprøvet i klasser, interessant lay-out. Glæder mig til at gå i gang'

'Materialet er let at gå til. Det er overskueligt og relevant for eleverne at arbejde med'

Artiklen fortsætter under banneret

'Tydelig  faglig progression mellem undervisningsforløbene'

'Flersprogethed integreres rent konkret'

'Det er et undervisningsmateriale og en årsplan, der er bygget på solide didaktiske teorier, som er udvalgt af forskere og testet i samarbejde med lærere'

Deltagerne på temadagen udtrykte også glæde over muligheden for at danne faglige netværk med kollegaer fra andre skoler, og gjorde sig endvidere konkrete tanker om, hvordan de ville dele deres nye viden med kollegaer på egen skole.

Klik selv ind på materialet, som er frit tilgængeligt på tidligeresprogstart.ku.dk/ - præsenter og diskuter det på jeres næste fagudvalgsmøde.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.571 andre er allerede tilmeldt

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
840 andre er allerede tilmeldt