Debat
0   135

Fornyelse i ledelsen

På den forestående kongres i DLF skal der vælges en formand og en næstformand, der kan føre foreningen ind i det næste årtusinde. Især i den nuværende situation er det dybt frustrerende, at det ikke er de hårdt prøvede medlemmer, der har stemmeret.

For at klare de mange udfordringer er der først og fremmest behov for fornyelse i ledelsen af DLF. Vi skal have en slagkraftig ledelse, der i langt højere grad kan sætte dagsordenen for den skolepolitiske debat, for udviklingen af lærerprofessionen og for udviklingen af foreningen. Vi skal have en slagkraftig ledelse, der kan analysere og se nye muligheder, og som tør prøve nye tiltag. Dertil kræves en ledelse, der udgør et visionært team med gennemslagskraft i forhold til medierne (det har vi savnet rigtigt meget) og internt i foreningen, og som i gensidig tillid kan give hinanden den nødvendige sparring.

Artiklen fortsætter under banneret

Anders Bondo Christensen er her en indlysende kandidat til formandsposten. Han har gennem sit hidtidige arbejde vist, at han har visioner både for det centrale og det decentrale arbejde - og vel at mærke visioner og konkrete forslag, der hele tiden tager afsæt i, hvad der gavner medlemmerne ude på skolerne. Anders er desuden lydhør, og han besidder de analytiske evner, der nu mere end nogensinde er brug for i foreningens ledelse.

Stig Andersen er en lige så oplagt kandidat til næstformandsposten. Han har som formand for foreningens faglige udvalg gjort et stort stykke arbejde. Stig ønsker samarbejde - og at samle foreningen. Også han er lydhør og i besiddelse af de nødvendige analytiske evner.

Med Anders som formand og Stig som næstformand vil det klart være muligt at samle kræfterne i foreningen.

Derfor anbefaler jeg de delegerede, at de stemmer på Anders Bondo Christensen som formand og Stig Andersen som næstformand - for foreningens skyld.

Hanne Nielsen

Hørsholm


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ