Blog
4   160

Åbent brev til arbejdsgiverne

Abonner på nyt om Niels Chr. Sauer i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

En behjertet appel til arbejdsgiverne om udvisning af rettidig omhu i folkeskolen.

Kære arbejdsgivere i folkeskolen!

Rettidig omhu er en god ting. Tillad derfor undertegnede, på vegne af den danske lærerstand og i lyset af henved 30 års erfaringer med skandaløst fejlslagne introduktioner af nye it-platforme i det offentlige, hermed at fremføre en lille bøn til jer.

Artiklen fortsætter under banneret

Ved starten af næstkommende skoleår om nøjagtigt et år, 1.8. 2019, skal den ’nemme, brugervenlige og sikre’ kommunikationsplatform AULA tages i brug i folkeskolen. Herefter skal al intern såvel som ekstern kommunikation og planlægning foregå i dette regi. Et år fra nu lyder som rigtig lang tid, så mon ikke I kan nå at få fod på sagen?

For sagen er ganske enkel: Vil I nu ikke nok være så søde at sikre jer, at AULA virker som den skal – fuldt ud og fra dag 1?

Alternativt, hvis I ikke pr. 1.8.2019 kan levere en fuldt færdig, velfungerende platform, så vis i det mindste jeres ansatte den respekt at udskyde premieren, til I er helt sikre på, at AULA spiller, som den skal.

Kom frem for alt ikke endnu en gang med en eller anden betaversion, hvor de løse ender hænger udenfor, og fortæl lærerne, at nu må de liiiiige vise lidt tålmodighed, mens skoleårets start går op i røg, fordi tingene ikke er heeeeelt på plads endnu.

For, kære arbejdsgivere, er der én ting, jeg kan forsikre jer om, så er det, at lærernes tålmodighed er brugt op. Som I sikkert har bemærket, så er lærerne – af mange og gode grunde - ret pirrelige for tiden, og I skal ikke regne med nogen form for forståelse fra deres side, hvis I påtvinger dem et redskab, der gør deres i forvejen kaotiske arbejdssituation endnu mere forvirret og uoverskuelig.

Jeres kvajekvote er for længst gået i debet, og de ca. 50.000 læreres dom over AULA vil falde omgående og nådesløst. Nu er I advaret.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ