0   151

Brasilien – med en pædagogisk vinkel

Oplev smukke Brasilien med Albatros Travel og Folkeskolen - og kom indenfor i skolesystemet. Dansk rejseleder, ni dage. Afrejse 10. februar 2011.

Har du lyst til at opleve Brasilien, og interesserer du dig for undervisning og pædagogik? Vi besøger Rio de Janeiro og kolonitidsperlen Parati ved den grønne kyst, Costa Verde. Undervejs kombinerer vi rejseoplevelserne med besøg på en bred vifte af skoler og pædagogiske projekter, som afspejler forskellighederne i det sammensatte brasilianske samfund. Og hvor almindelige turister ikke kommer ind! Rejseleder på turen er danske, læreruddannede Jakob Toksvig, som bor i Rio.

Rio de Janeiros to mest berømte strande er Copacabana og Ipanema. Vi skal bo midt mellem dem, og herfra tager vi ud og oplever Kristusfiguren på Corcovado-bjerget, Sukkertoppen og selvfølgelig Rio selv. Vi besøger en international, kristen skole primært for velstillede, udstationerede familier, hvor vi møder en dansk lærer. I den anden ende af den sociale skala skal vi se en kommuneskole og besøge et pædagogisk udviklingsprojekt i et slumkvarter. Vi besøger også det kombinerede børnehjem og skole Família Santa Clara, hvor over 50 forældreløse børn får en chance for et liv væk fra gaden. Med i rejsens pris er en donation til Família Santa Clara.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi rejser videre til den kønne kolonitidsby Parati ved Costa Verde, hvor vi skal bo på et stemningsfuldt hotel ud til Perequê-Acú-floden. Vi skal på rundtur i den fredede, gamle bydel og på sejltur med katamaran ud fra kysten. Og så besøger vi to meget forskellige skoler: en almindelig kommuneskole i et middelklassekvarter og en Rudolf Steiner-skole.

Dagsprogram

Dag 1 København - Rio de Janeiro.

Dag 2 Rio. Besøg på international skole og tid på egen hånd.

Dag 3 Rio. Kristusfiguren, Santa Teresa-kvarteret og Família Santa Clara.

Dag 4 Rio. Udflugt til Sukkertoppen og tid på egen hånd.

Dag 5 Rio. Besøg i Favela: en skole og et udviklingsprojekt.

Dag 6 Rio. Parati. Byrundtur og tid på egen hånd.

Dag 7 Parati. To skolebesøg.

Dag 8 Parati. Sejltur og hjemrejse.

Dag 9 Ankomst til København.

Pris

14.990 kroner per person i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse.

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder. Fly til og fra Rio de Janeiro. Syv overnatninger i delt dobbeltværelse. Besøg på International Christian School, Rio. Udflugt til Corcovado-bjerget. Byvandring i Santa Teresa-kvarteret. Besøg hos Família Santa Clara. Udflugt til Sukkertoppen. Besøg i Favela med skole og pædagogisk udviklingsprojekt. Byvandring i Parati. Besøg i Quintal Mágico og kommuneskole, Parati. Bådtur med frokost i Parati. Morgenmad dagligt. Donation til Família Santa Clara på 30 USD.

Bestilling

Albatros Travel, telefon 36 98 98 98 eller booking@albatros-travel.dk. Oplys rejsekode: LR-FOL.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet