Debat
0   129

Saml foreningen

Det er en stor opgave at samle foreningen efter debatten og afstemningen om overenskomsten.

Der skal vælges formand og næstformand på kongressen i næste uge. I december vælges hovedstyrelse. Til marts vælges kongresdelegerede. Og kredsstyrelser og tillidsrepræsentanter.

Artiklen fortsætter under banneret

Lige for øjeblikket drejer de fleste diskussioner sig om uenigheden om overenskomsten. Det er måske ikke så sært, men det er nødvendigt, at uenighederne bruges konstruktivt i udviklingen af foreningens politik.

Det er vigtigt, at vi ved formands- og næstformandsvalget vælger personer, der kan samarbejde på trods af fagpolitiske uenigheder, og som kan samle foreningen i det fremadrettede arbejde.

Og på samme måde er det vigtigt, at der vælges en hovedstyrelse, og siden kongresdelegerede, der ikke deler sig i to blokke og 'graver sig ned'.

Der venter lige nu og her en stor arbejdsopgave med at føre overenskomsten ud i livet.

I arbejdet med at forhandle aftaler på den enkelte skole får tillidsrepræsentanterne brug for al mulig støtte fra foreningens ledelse, hovedstyrelsen og kredsene i deres arbejde. Og de får brug for kollegernes opbakning i skolernes faglige klubber.

Jørn Kokkendorff

hovedstyrelseskandidat

Århus


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ