Blog
0   3

Intra vil støje af h… til

Abonner på nyt om Den digitale skole i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Skolernes farvel til Intra burde fejres med en velfortjent kanonsalut, men Itslearning vælger i stedet at forstyrre lærere og pædagoger med 1 års vedvarende og uhensigtsmæssig støj.

Folkeskolernes farvel til SkoleIntra burde fejres med et STORT festfyrværkeri og tak til Carsten og Bent samt øvrige gode medarbejdere for en fremragende indsats gennem små 20 år. De har skrevet et stykke unikt skolehistorie ved at skabe et intranet, som har haft en væsentlig mission på skolernes digitale vej.  

Pædagoger, lærere, ledere og forvaltningsfolk er så småt ved at udfase Intra. Mest muligt flyttes over til andre applikationer, men vigtige rutiner skal stadig gennemføres i Intra i det sidste år. Men producenten har valgt en tvungen integration af endnu en læringsplarform som en del af pakken. Stort set alle med bare lidt kendskab til skolerne ved, at der er både er travlhed og udfordringer med implementering af valgt læringsplatform. Der skal også bruges tid på vejen fra Intra mod Aula. Hvorfor har Itslearning valgt tvungen støj og ikke bare en mulighed for valg af læringsplatform som en option? Hvilket eftermæle og konsekvenser efterlader et års støj?

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.874 andre er allerede tilmeldt