Blog
0   1

Feriebilleder i natur/teknologi

Abonner på nyt om Trine Hyllested i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Om lidt bliver det ferie og vi spredes. Skærp dine elevers interesse for omgivelserne - også i ferien!

Billeder af solnedgang på Røsnæs, Skarnbasser i Blekinge og vandforsyning i Vietnam.

Der skal ikke så meget til. Lad eleverne tage 3 feriebilleder af ting, der har et motiv med noget fra natur/teknologi. Husk at tale om etiske regler i forhold til motivet!

I udvælger så i fællesskab nogle af billederne til august med fokus på faglighed. De lægges på klassens facebookprofil som en særlig udstilling. Eller en mindre dommerkomite af elever udstiller dem på gangen uden for klassen.

Opmærksomheden skærpes. Tag udgangspunktet i elevernes nære verden og det de har erfaringer med. Giv dem faglig selvtillid og forståelse for at natur/teknologi er alle vegne!

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.578 andre er allerede tilmeldt