Debat

3 ideer til uddannelsen som ordblind (Undgå denne her fejl)

Jeg vil da også ha at du undgår denne fejl som jeg har begået med uddannelsen. Du er dermed langt fra den eneste som har tænkt på disse ting men jeg vil prøve at hjælpe dig videre til, at giv dig nogle værktøjer eller nogle tanker omkring hvad jeg har gjort som ordblind.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Her vil jeg giv dig de 3 ideer til uddannelsen - undervejs som jeg har lært på min vej igennem de uddannelser som jeg har som ordblind.

De 3 ideer kan måske være med til, at hjælpe dig langt hen af vejen til, at du går den rigtig vej fra starten til, at du få færdiggjort uddannelsen som ordblind.

Hvilket har været hårdt for mig, at kom der til hvor jeg er i dag som ordblind.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg troede aldrig i mit liv, at jeg vil kom frem til mit mål men jeg fik blod på tanden som ordblind og kom i mål 100% og kom ind på uddannelsen selvom det var HÅRDT!

Men som sagt jeg vil dele de bedste tips til dig her og nu.  

Vil du læs  mere omkring mine fejl? - 3 ideer til uddannelsen som ordblind (Undgå denne her fejl)

Powered by Labrador CMS