Debat
0   2

3 ideer til uddannelsen som ordblind (Undgå denne her fejl)

Jeg vil da også ha at du undgår denne fejl som jeg har begået med uddannelsen. Du er dermed langt fra den eneste som har tænkt på disse ting men jeg vil prøve at hjælpe dig videre til, at giv dig nogle værktøjer eller nogle tanker omkring hvad jeg har gjort som ordblind.

Her vil jeg giv dig de 3 ideer til uddannelsen - undervejs som jeg har lært på min vej igennem de uddannelser som jeg har som ordblind.

Artiklen fortsætter under banneret

De 3 ideer kan måske være med til, at hjælpe dig langt hen af vejen til, at du går den rigtig vej fra starten til, at du få færdiggjort uddannelsen som ordblind.

Hvilket har været hårdt for mig, at kom der til hvor jeg er i dag som ordblind.

Jeg troede aldrig i mit liv, at jeg vil kom frem til mit mål men jeg fik blod på tanden som ordblind og kom i mål 100% og kom ind på uddannelsen selvom det var HÅRDT!

Men som sagt jeg vil dele de bedste tips til dig her og nu.  

Vil du læs  mere omkring mine fejl? - 3 ideer til uddannelsen som ordblind (Undgå denne her fejl)


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.370 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
105 andre er allerede tilmeldt