I eftermiddag skal de godt 300 kongresdelegerede for lukkede døre debattere, hvordan lærer-ja'et fra i mandags skal bruges til at forbedre lærernes arbejdsforhold ude på skolerne.

DLF lukker dele af kongressen for pressen

Pressen er ikke velkommen, når lærernes delegerede her til eftermiddag skal diskutere, hvordan de vil bruge den nye overenskomst til at forbedre lærernes arbejdsforhold.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforening diskuterer i dag ved en ekstraordinær kongres i København, hvordan lærer-ja'et fra i mandags skal bruges til at forbedre lærernes arbejdsforhold ude på skolerne.

Repræsentanter fra foreningens lokale lærerkredse skal i løbet af eftermiddagen indtage talerstolen og fortælle om de tiltag, de allerede har taget i brug, og hvad de har planlagt.

DLF-næstformand: Kongres skal sætte gang i OK18

Men den del bliver uden pressens deltagelse, oplyser Danmarks Lærerforenings pressechef Søren Olufsen.

"Kongressen er åben for medlemmer, men den er lukket for pressen", siger han.

Det betyder, at pressen har været velkommen under DLF-formand Anders Bondos, KL's børne- og undervisningsudvalg Thomas Gyldal Petersens (A) og kommissionsformand Per B. Christensens tale.