Debat

OK18 - indlæg fra Frederiksberg Lærerforening

Pressemeddelelse om det lokale OK18 resultat

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bestyrelsen i Frederiksberg Lærerforening udtaler følgende:

” Vi havde håbet på en central arbejdstidsaftale. Det lykkedes ikke, men vi ser frem til, at Frederiksberg kommune sammen med Lærerforeningen vil arbejde for en ny start for folkeskolen. Det er der brug for. Vi vil afsøge alle muligheder for at opnå forbedringer på lærernes arbejdstid lokalt, imens at den nationale kommission undersøger området.

Vi er i bestyrelsen meget bevidste om, dels den store andel af nej-stemmer, men også at mange af vores medlemmer har valgt at stemme ja uden dog på nogen måde at være tilfredse med det opnåede resultat.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Derfor ligger der et stort stykke arbejde foran os i bestyrelsen. Det er vores opgave at sikre alle lærere de bedst mulige arbejdsvilkår inden for de givne rammer. Samtidig er det vigtigt, at vi arbejder for sammenhold og tro på fremtiden i vores forening.

Resultatet er et håb om, at OK18 vil medføre et frugtbart samarbejde fremover og reelle forbedringer af lærernes arbejdsvilkår.

Vi vil arbejde for, at Danmarks Lærerforening står styrket frem mod de kommende overenskomstforhandlinger.”