Uskolet

Lærer udvikler fodgynge til politikere med myrer i kroppen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den fodgynge, »Swnx«, som en folkeskolelærer på Als har udviklet for at styrke koncentrationen hos urolige børn, viser sig også at virke på overivrige politikere, af hvilke man finder en del på uddannelsesområdet.

»Mange politikere er kropsurolige, det har vi vidst længe«, fortæller læreren bag opfindelsen. »Men nu monterer vi fodgynger under taburetterne på Christiansborg, så politikerne har mulighed for at holde sig lidt i bevægelse under møder og debatter. Det har vi store forventninger til. Vi håber på mindre uro, større koncentration - og langt færre umotiverede forslag til uigennemtænkte reformer på områder, som de overhovedet ikke har forstand på«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.