Uskolet
0   15

Lærer udvikler fodgynge til politikere med myrer i kroppen

Den fodgynge, »Swnx«, som en folkeskolelærer på Als har udviklet for at styrke koncentrationen hos urolige børn, viser sig også at virke på overivrige politikere, af hvilke man finder en del på uddannelsesområdet.

»Mange politikere er kropsurolige, det har vi vidst længe«, fortæller læreren bag opfindelsen. »Men nu monterer vi fodgynger under taburetterne på Christiansborg, så politikerne har mulighed for at holde sig lidt i bevægelse under møder og debatter. Det har vi store forventninger til. Vi håber på mindre uro, større koncentration - og langt færre umotiverede forslag til uigennemtænkte reformer på områder, som de overhovedet ikke har forstand på«.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ