It
0   0

Digitalt kørekort skal forhindre netmobning

Sociale medier og tilstedeværelsen online får en stadig større rolle i ungdomslivet. Men når kommunikationen mellem unge på Facebook, Snapchat eller Instagram går galt, sætter det også sine spor i offlinelivet. En undersøgelse foretaget af Epinion viser, at 30 procent af de ældste folkeskoleelever oplever, at der foregår mobning på de sociale medier. Derfor vil Danske Skoleelever og televirksomheden TDC iværksætte et undervisningsforløb, hvor 30.000 elever i 4.-6. klasse det næste halvandet år skal tage et såkaldt digitalt kørekort om god tone på nettet, teknologiforståelse og onlinesikkerhed. Målet er at sikre et godt digitalt fællesskab og informere eleverne om, hvordan de kan sikre sig selv online. Forløbet er gratis tilgængeligt på kampagnens hjemmeside. Se mere på wifive.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.022 andre er allerede tilmeldt