Tale-høre-undervisning
0   0

Dyrt for Døvefilm at blive skrevet ud og ind af finansloven

I efteråret foreslog regeringen at fjerne den statslige bevilling til Døvefilm, som derfor afskedigede samtlige 21 medarbejdere. I sidste øjeblik kom Døvefilm tilbage på finansloven, og alle fik tilbudt genansættelse. Ikke desto mindre koster forløbet Døvefilm 440.000 kroner, skriver journalisten.dk. Beløbet består af fratrædelsesgodtgørelser til to medarbejdere, som ikke tog imod tilbuddet om at blive genansat, godtgørelse til en elev, advokatsalærer og manglende pris- og lønreguleringsmidler fra staten, da puljen blev uddelt, mens Døvefilms fremtid var uvis. Døvefilm får 7,2 millioner kroner i 2018 – samme beløb som sidste år. Derudover betaler DR for programmet 'Tidens Tegn', som sendes på DR2 hver lørdag formiddag. Social- og børneminister Mai Mercado (K) stod bag forslaget om at sløjfe støtten til Døvefilm, men ønsker ikke at forholde sig til de omkostninger, forslaget har haft for Døvefilm.

 

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.260 andre er allerede tilmeldt