Klik på kortet i artiklen for at se, hvor mange, der har stemt i din kreds og på din skole.

OK18: Se hvor mange, som har stemt på din skole

Afstemningen begyndte i morges kl. 8, og kl. 13.00 havde 8,7 procent af de stemmeberettigede medlemmer stemt. Den store interesse har betydet, at nogle har oplevet tekniske problemer med at logge ind. Følg afstemningen i din kommune eller på din skole via folkeskolen.dk’s kort.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Der er så mange, der gerne vil stemme, at der kan opstå fejl ved log-in på afstemningssiden. Det beklager vi, og vi arbejder på at sørge for, at alle kan komme igennem med det samme.

Hvis du oplever problemer, kan du prøve igen eller vente til senere. Du kan altid gå til afstemningen igen ved at bruge det personlige link i den mail, du har fået tilsendt i morges, eller via 'Min side'", lød det i en besked, som blev udsendt på DLF's hjemmeside i dag.

I Fjordkredsen havde 20.3 procent allerede stemt kl. 13.12 i dag. Folkeskolen vil følge afstemningen og løbende i hverdagene opdatere et kort, så læserne kan se, hvor mange, der har stemt i de enkelte kredse. Klikker man på kredsen, får man mulighed for at se stemmeprocenterne på de enkelte skoler.

 Kortet viser stemmeprocenten fredag 25. maj kl. 13.12