Debat

En ny start - hvorfor dog det?

Jo mere KL understreger ønskværdigheden af 'en ny start' for folkeskolen, jo mere anerkender foreningen nødvendigheden af en sådan - implicit, forstås.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

KL er vældig opsat på at give folkeskolen 'en ny start' - men hvorfor dog det? Den har jo lige fået 'en ny start' - i 2013! Dengang udbasunerede SRSF-regeringen og KL samstemmende, at nu var folkeskolens hele virke så fremtidssikret, at det ikke ville blive nødvendigt at foretage sig noget mange år frem - så sikkert og effektiv var sporene lagt ud. KL har ikke siden givet udtryk for, at udviklingen skulle have afveget negativt fra disse herlige forudsigelser - alt er såre godt, reformen skal bare have tid til at virke! - så hvorfor så forhippet på 'en ny start' allerede nu?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget