Blog
1   5

Innovation i kulturfagene

Abonner på nyt om Falihos i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvilken rolle spiller undervisning i kulturfag i en tid, hvor der efterspørges innovative unge? Innovation skal tænkes som et element i alle folkeskolens fag. Hvad betyder det for kulturfagene?

”Demokratiet er under pres og vores elever skal være med til at skabe fremtiden. Det er den udfordring vi står overfor. […] Vores elever skal klædes på til at kunne gribe og tage fat og være med til at skabe fremtiden og det er her innovation kommer ind. Vores elever er ikke bare historieskabte, de er også historieskabende og hvis ikke man i kulturfagene får lært, trænet og vedligeholdt det med at skabe og innovere, hvis ikke vi lærer vores elever det – at skabe fremtiden, så er der andre der skaber fremtiden for os.”

Citat Ebbe Kromann-Andersen lektor på Københavns Professionshøjskole og forfatter til ”KIE-MODELLEN - INNOVATIV UNDERVISNING I FOLKESKOLEN”

Ebbe Kromann-Andersen sidder i panelet, når Falihos på Folkemødet 2018 spørger ”Hvordan kan innovation forbedre undervisningen i kulturfagene?” Udover Ebbe Kromann-Andersen deltager også Brian Degn Mårtensson (Århus Universitet), Peter Ydding Brunbech (HistorieLab), Henrik Thiese (Fonden for Entreprenørskab) og Christian Arnth Jørgensen (Falihos)

Det hele løber af stablen lørdag den 16/6, kl. 13.45 på Klippescenen bag DLFs hus. Har du ikke mulighed for selv at deltage, så livestreames begivenheden også i vores facebookgruppe.

Artiklen fortsætter under banneret

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.543 andre er allerede tilmeldt

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.113 andre er allerede tilmeldt