Debat

Ingen tvivl

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærerstuderendes Landskreds skal som alle andre kredse i Danmarks Lærerforening tage stilling til det kommende næstformandsvalg. I Lærerstuderendes Landskreds er vi ikke i tvivl - vi støtter Jan Trojaborg som ny næstformand i DLF. Jan har klare holdninger og tager stilling. Når Jan har besluttet sig, så står han ved sit synspunkt.

Jan deltager aktivt i forsøget på at sætte en pædagogisk dagsorden for DLF i fremtiden. De unge lærere i Danmarks Lærerforening trænger til en tydelig vision og et menneske, som forstår den udvikling, som er sket på læreruddannelsen i de senere år. Det gør Jan. Lærerstuderendes Landskreds stemmer på Jan Trojaborg til næstformandsvalget og opfordrer alle unge lærere til at gøre det samme.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Henrik Hallinger

formand for

Lærerstuderendes Landskreds

Powered by Labrador CMS