Uskolet

Evaluering af kampråb: Er nok er nok nok?

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Opfordringen »En løsning for alle« syntes ikke at gælde, når det kom til lønmodtagernes valg af kampråb under Overenskomst 18. Tværtimod vrimlede det på T-shirts, klistermærker, bannere, badges og flag med en række forskellige slogans og paroler. Ud over »En løsning for alle« sås blandt andet »Vi er mere værd«, »Væk tilliden«, »Flere hænder«, »Skulder ved skulder« og »Nok er nok«.

Derfor diskuterer kommunikationsfolk nu, om der måske var for mange formuleringer med grundlæggende samme budskab, og om det dermed kom til at svække gennemslagskraften. Man evaluerer kort sagt, om nok er nok var nok. Men er nok er nok nok som kampråb, hvis man skulle havne i en lignende situation? En kommunikationsekspert forklarer: »Måske er nok er nok nok. Nok vil nogen sige, at nok er nok ikke er nok, det vil de nok, men hvad nu, hvis nok er nok er nok? Vi er nok lidt i tvivl. Som det ser ud nu, er nok er nok nok nok«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS