Uskolet
0   10

Evaluering af kampråb: Er nok er nok nok?

Opfordringen »En løsning for alle« syntes ikke at gælde, når det kom til lønmodtagernes valg af kampråb under Overenskomst 18. Tværtimod vrimlede det på T-shirts, klistermærker, bannere, badges og flag med en række forskellige slogans og paroler. Ud over »En løsning for alle« sås blandt andet »Vi er mere værd«, »Væk tilliden«, »Flere hænder«, »Skulder ved skulder« og »Nok er nok«.

Artiklen fortsætter under banneret

Derfor diskuterer kommunikationsfolk nu, om der måske var for mange formuleringer med grundlæggende samme budskab, og om det dermed kom til at svække gennemslagskraften. Man evaluerer kort sagt, om nok er nok var nok. Men er nok er nok nok som kampråb, hvis man skulle havne i en lignende situation? En kommunikationsekspert forklarer: »Måske er nok er nok nok. Nok vil nogen sige, at nok er nok ikke er nok, det vil de nok, men hvad nu, hvis nok er nok er nok? Vi er nok lidt i tvivl. Som det ser ud nu, er nok er nok nok nok«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ