Læsning
0   5

»Halfdans ABC« på Arbejdermuseet

Den ikoniske børnebog »Halfdans ABC« er ikke længere bare en bog, men bliver nu til et sanseligt og interaktivt univers, når Arbejdermuseet i København slår dørene op for udstillingen »Rimehelten Halfdan«. Fra starten af maj og tre måneder frem kan børn og unge besøge udstillingen gratis, hvor de kan gå på opdagelse i poesiens verden.

Som en del af udstillingen tilbyder museet også gratis undervisningsforløb og litteraturarrangementer i børnehøjde. Formålet er at fremelske børns læselyst og give alle børn mulighed for at få adgang til kultur og litteratur. Udstillingen er blevet til med en donation fra Spar Nord Fonden.

Artiklen fortsætter under banneret

Se mere på arbejdermuseet.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
153 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
17.395 andre er allerede tilmeldt