0   146

Inga Bak Jensen

Lærer Inga Bak Jensen, Tilst, er død, 65 år.

Artiklen fortsætter under banneret

Inga blev læreruddannet fra Herning Seminarium og startede sit lærerliv i Aalborg, men kom senere til Tilst Skole.

Gennem næsten 30 år var Inga lærer ved Tilst Skole. En værdsat lærer, som var pligtopfyldende, og både det faglige og det sociale liv i hendes klasser blev vægtet højt. Hun var klasselærer og underviste i dansk, matematik, naturfag og hjemkundskab. Inga sørgede for hele tiden at udvikle sig ved videreuddannelse på Danmarks Lærerhøjskole og ved deltagelse i diverse kurser. Hun kerede sig om sine kolleger og var altid parat til at give en hjælpende hånd.

Selv om sygdom tvang Inga til at stoppe sin lærergerning, blev hun ved med at have tæt kontakt til tidligere kolleger. Hun fortsatte med at have en fantastisk energi og mod på livet, selv om sygdommen tærede på hende. Livet skulle leves på trods af sygdom.

Inga efterlader sig sin mand Kurt og de to voksne børn, Thomas og Hanne.

Æret være Ingas minde.

Karen Tanggaard på vegne af tidligere kolleger ved Tilst Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks