0   127

På efterløn

I tre årtier har Kirsten Andersen holdt hånd i hanke med DLF's medlemmers kontingentkroner. Men nu er det slut. Kirsten Andersen fyldte 60 år den 20. juni og gik herefter, helt efter planen, på efterløn den 31. juli.

Hun begyndte i en stilling som overassistent i det, der dengang hed medlemsadministrationen. Da hun avancerede til kontorchef, havde afdelingen skiftet navn til medlemskontoret, og da hun blev afdelingsleder, var det i medlemsservice.

Artiklen fortsætter under banneret

Fra starten foregik arbejdet ganske analogt på Microfiche, en nær slægtning til mikrofilm, og siden fulgte tre nye stadig mere digitaliserede medlemssystemer. Det kræver sin kvinde at holde styr på, men styr på sagerne har Kirsten Andersen altid haft. Alt skulle være korrekt - også på tredje decimal. Samtidig karakteriseres hun som hjælpsom og omsorgsfuld af både ansatte og lederkolleger.

Kirsten Andersen får næppe problemer med at fylde dagene i sit otium ud. Som ivrig storforbruger af kunst og kultur er der museer, der skal besøges, operaer, der skal nydes, og læsegrupper, der skal passes. Samtidig er hun og manden indehavere af både et sommerhus i Nordsjælland og en lejlighed i Berlin.

Til sin afskedsreception afslørede Kirsten Andersen desuden, at hun nu vil lære at ro kajak.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet